Stup Termostup Amel 1

Publicat: Vineri, 27 Februarie 2015
De Amel Vaslui la ora 13:10

Veti gasi anuntul cu titlul : „ Stup termostup amel 1 ” in sectorul „ Agricole ” cu subsectorul „ Agricole diverse ” cat si in judetul „ Vaslui ”.


Publicitate Online

  Publicitate online gratuita
 
Sumar
Sector &
Subsector
Agricole
Agricole diverse
Nr. Referinta
532495
Locatie
Vaslui
Pret
21.00 RON Pret Total
Telefon 1
0753.789.110
Telefon 2
N/A
Postat
Vineri, 27 Februarie 2015
Website
Detalii

http:// amel-vaslui. shopmania. biz AMEL-1 Este nucleu pentru crestere matca. Fabricat din poliuretan injectat in matrita Capacitate 3 mini-rame Este o companie specializata in fabricarea termostupilor produsi printr-un sistem inovator numit \"placi Amel(R)\", care reprezinta o combinatie indrazneata intre stupul de polistiren si stupul de poliuretan.Misiunea AMEL o reprezinta sprijinirea apicultorilor si asigurarea conditiilor propice pentru protejarea si dezvoltarea familiilor de albine in conditiile climei actuale, din ce in ce mai putin predictibile. Echipa AMEL a cercetat, proiectat si perfectionat acesti termostupi, astfel incat sa acopere cu succes una dintre cerintele de baza ale stupului: protectia termica. Schimbarile bruste de temperatura reprezinta una dintre problemele pe care le poate intampina o familie de albine. Sistemul \"placi Amel\" reuseste cu succes sa ofere o inertie termica foarte mare si o protectie termica exceptionala, datorita straturilor de densitati diferite ale peretior stupului. Un factor important este grosimea peretilor, de 40mm ori de 50mm, care conduce la o mai buna protectie termica si la un consum mai mic de energie (sirop sau miere) atat vara, cat si iarna. Termostupii Amel sunt construiti din \"placi Amel\".Acestea au densitate mica in interior iar la suprafata lor au un invelis foarte dur fabricat din poliuretan foarte dens, oferind astfel rezistenta si un coeficient termic exceptional. Termostupii Amel, desi au peretii grosi de 40-50 mm, greutatea lor este de cateva ori mai mica decat a stupilor traditionali apicultorul facand un efort mai mic si consumand mai putine resurse prin folosirea lor. Termostupii Amel 10 si 12 au manere incastrate in perete oferind astfel posibilitatea asezarii lor in pachete \"cate patru\" in sistem canadian, pe paleti de lemn. Termostupii Amel se pot comanda cu un singur urdinis, in sistem traditional, insa si cu urdinis superior, care asigura ventilatie mult mai buna pe \"principiul hornului\" si eficienta sporita in timpul culesului. Termostupii Amel pot avea soclu cu plasa antivaroa sau pot avea soclu inclinat, care este de un real folos albinelor pentru curatirea stupului.

Cuvinte cheie: stup , termostup , amel

Anunturi noi adaugate in „ Agricole diverse ” :

Vanzatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate. Portalul Aol. nu stocheaza informatii aditionale despre vanzator in afara de cele continute in anunt.

Cont firme
Nu ai un cont de firma? Inregistrare firme !
  Login firme
  Am uitat parola

Promovare rapida a siteului tau

Daca esti administratorul unui site nu ezita sa il adaugi in directorul web on line.

Expert contabil consultanta si expertiza fiscala

18° C

Cer variabil
Vremea in bucuresti

Vremea meteo   
Anunturi Agricole   Alba   Arad   Arges   Bacau   Bihor   Bistrita Nasaud   Botosani   Brasov   Braila   Bucuresti   Buzau   Caras Severin   Calarasi   Cluj   Constanta   Covasna   Dambovita   Dolj   Galati   Giurgiu   Gorj   Harghita   Hunedoara   Ialomita   Iasi   Ilfov   Maramures   Mehedinti   Neamt   Mures   Olt   Prahova   Satu Mare   Salaj   Sibiu   Suceava   Teleorman   Timis   Tulcea   Valcea   Vaslui   Vrancea