Pat de o persoana in stare ireprosabila

Publicat: Duminica, 10 Aprilie 2016
De Alexandru la ora 19:49

Veti gasi anuntul cu titlul : „ Pat de o persoana in stare ireprosabila ” in sectorul „ Mobila ” cu subsectorul „ Mobilier pentru Dormitor ” cat si in judetul „ Maramures ”.


Poza
 
Sumar
Sector &
Subsector
Mobila
Mobilier pentru Dormitor
Nr. Referinta
607450
Locatie
Maramures
Pret
700.00 RON Pret Total
Telefon 1
0722.233.088
Telefon 2
N/A
Postat
Duminica, 10 Aprilie 2016
Website
Nespecificat

Vand pat de pal melaminat pe structura de lemn de o persoana, in stare ireprosabila. Nu prezinta uzuri de nici un fel, fiind aproape nou. Patul fiind mai inalt este perfect pentru o persoana mai in varsta sau cu dizabilitati si care are greutate in a se aseza/ridica. Patul vine cu o saltea ortopedica, curata, fara pete. Lungimea este de 194cm, iar latimea de 94cm. Transportul v-a trebui asigurat de cumparator.

Cuvinte cheie: persoana , stare , ireprosabila

Anunturi noi adaugate in „ Mobilier pentru Dormitor ” :

Vanzatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate. Portalul Aol. nu stocheaza informatii aditionale despre vanzator in afara de cele continute in anunt.

Cont firme
Nu ai un cont de firma? Inregistrare firme !
  Login firme
  Am uitat parola

Promovare rapida a siteului tau

Daca esti administratorul unui site nu ezita sa il adaugi in directorul web on line.

Expert contabil consultanta si expertiza fiscala

12° C

Noros
Vremea in bucuresti

Vremea meteo   
Anunturi Agricole   Alba   Arad   Arges   Bacau   Bihor   Bistrita Nasaud   Botosani   Brasov   Braila   Bucuresti   Buzau   Caras Severin   Calarasi   Cluj   Constanta   Covasna   Dambovita   Dolj   Galati   Giurgiu   Gorj   Harghita   Hunedoara   Ialomita   Iasi   Ilfov   Maramures   Mehedinti   Neamt   Mures   Olt   Prahova   Satu Mare   Salaj   Sibiu   Suceava   Teleorman   Timis   Tulcea   Valcea   Vaslui   Vrancea