Menaj Birouri/ Germania

Publicat: Joi, 20 Iunie 2019
De Irina pop la ora 11:01

Veti gasi anuntul cu titlul : „ Menaj birouri/ germania ” in sectorul „ Locuri de munca ” cu subsectorul „ In strainatate ” cat si in judetul „ Bihor ”.


Publicitate Online

  Publicitate online gratuita
 
Sumar
Sector &
Subsector
Locuri de munca
In strainatate
Nr. Referinta
661749
Locatie
Bihor
Pret
1,400.00 EURO Pe Luna
Telefon 1
0743.021.066
Telefon 2
N/A
Postat
Joi, 20 Iunie 2019
Website
Nespecificat

Sunteti interesat de un loc de munca bun, serios si bine platit in strainatate? Firma noastra colaboreaza cu angajatori nemti care cauta personal pentru menaj birouri in regimul hotelier in Magdeburg in Germania Ceea ce va intereseaza pe dumneavoastra: Atat cazarea cat si o masa pe zi sunt puse la dispozitia dumneavoastra gratuit, de catre angajator. Cazarea este de cate 2 persoane/camera. Sunteti cuplu? Nu este nici o problema, pentru ca in acest caz, angajatorul ofera camera de cuplu separata. - Programul de lucru este de 8 ore/zi cu weekend liber. Orele suplimentare se platesc dublu. - Transportul este organizat in grupuri, iar plecarile se fac pe baza de programare cu minim o saptamana inainte de data plecarii. - Salarul este de 1.400 euro/luna. - Daca exista seriozitate, dorinta si va incadrati in varsta de 18-59 ani, va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0756569558 sau 0725274508 de luni pana vineri, intre orele 09:30-16:00.

Cuvinte cheie: menaj , birouri , germania

Anunturi noi adaugate in „ In strainatate ” :

Vanzatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate. Portalul Aol. nu stocheaza informatii aditionale despre vanzator in afara de cele continute in anunt.

Cont firme
Nu ai un cont de firma? Inregistrare firme !
  Login firme
  Am uitat parola

Promovare rapida a siteului tau

Daca esti administratorul unui site nu ezita sa il adaugi in directorul web on line.

Expert contabil consultanta si expertiza fiscala

22° C

Cer variabil
Vremea in bucuresti

Vremea meteo   
Anunturi Agricole   Alba   Arad   Arges   Bacau   Bihor   Bistrita Nasaud   Botosani   Brasov   Braila   Bucuresti   Buzau   Caras Severin   Calarasi   Cluj   Constanta   Covasna   Dambovita   Dolj   Galati   Giurgiu   Gorj   Harghita   Hunedoara   Ialomita   Iasi   Ilfov   Maramures   Mehedinti   Neamt   Mures   Olt   Prahova   Satu Mare   Salaj   Sibiu   Suceava   Teleorman   Timis   Tulcea   Valcea   Vaslui   Vrancea