Apartamente în Strada Brestei și Case în Zona Selgros de vânzare

Publicat: Miercuri, 03 Aprilie 2019
De Maria Tomescu la ora 11:46

Veti gasi anuntul cu titlul : „ Apartamente în strada brestei și case în zona selgros de vânzare ” in sectorul „ Imobiliare ” cu subsectorul „ Case de Vanzare ” cat si in judetul „ Dolj ”.


Publicitate Online

  Publicitate online gratuita
 
Sumar
Sector &
Subsector
Imobiliare
Case de Vanzare
Nr. Referinta
660081
Locatie
Dolj
Pret
1,000.00 EURO Pe Metru Patrat
Telefon 1
0720.547.087
Telefon 2
N/A
Postat
Miercuri, 03 Aprilie 2019
Website
Nespecificat

S.C. Novara T Impex S.R.L. oferă spre vânzare: 1. Apartamente cu trei camere ( cu suprafață utilă de 117 mp), apartamente cu două camere ( cu suprafață utilă de 65 mp) și garsoniere ( cu suprafață utilă de 47 mp), situate în spatele Bisericii Sfântul Ioan Botezătorul de pe strada Brestei 257 A. Apartamentele și garsonierele dispun de bucătării și băi complet utilate, încălzire independentă cu centrale termice pe bază de gaz metan, garaje subterane și locuri de parcare, spații verzi amenajate, sistem de alarmă, incintă cu acces limitat doar pentru proprietari. 2. Case în Zona Metropolitană a Craiovei ( Zona Selgros). Cele 52 de case executate conform unor proiecte preluate din Germania aparțin Complexului Rezidențial din Zona Selgros și cuprind spații verzi, drum de acces asfaltat, trotuare, iluminat stradal, incintă închisă și sistem de canalizare, având o suprafață locuibilă cuprinsă între 107-202 mp. Plata apartamentelor, garsonierelor și a caselor se poate face în rate ( până la 20 de ani) sau integral ( pentru plata integrală se acordă o reducere de 10% ). Prețul începe de la 1000 de euro mp. Pentru mai multe detalii vă așteptăm la sediul firmei noastre de pe Strada Primăverii, nr. 35 sau ne puteți contacta la numerele de telefon: 0720547087/ 0720 541700.

Cuvinte cheie: apartamente , strada , brestei , case , zona , selgros , nzare

Anunturi noi adaugate in „ Case de Vanzare ” :

Vanzatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate. Portalul Aol. nu stocheaza informatii aditionale despre vanzator in afara de cele continute in anunt.

Cont firme
Nu ai un cont de firma? Inregistrare firme !
  Login firme
  Am uitat parola

Promovare rapida a siteului tau

Daca esti administratorul unui site nu ezita sa il adaugi in directorul web on line.

Expert contabil consultanta si expertiza fiscala

12° C

Ceata
Vremea in bucuresti

Vremea meteo   
Anunturi Agricole   Alba   Arad   Arges   Bacau   Bihor   Bistrita Nasaud   Botosani   Brasov   Braila   Bucuresti   Buzau   Caras Severin   Calarasi   Cluj   Constanta   Covasna   Dambovita   Dolj   Galati   Giurgiu   Gorj   Harghita   Hunedoara   Ialomita   Iasi   Ilfov   Maramures   Mehedinti   Neamt   Mures   Olt   Prahova   Satu Mare   Salaj   Sibiu   Suceava   Teleorman   Timis   Tulcea   Valcea   Vaslui   Vrancea