Stupul casei - producere miere bio

Publicat: Luni, 08 Iulie 2013
De Ana la ora 15:39

Veti gasi anuntul cu titlul : „ Stupul casei - producere miere bio ” in sectorul „ Agricole ” cu subsectorul „ Agricole diverse ” cat si in judetul „ Prahova ”.


Publicitate Online

  Publicitate online gratuita
 
Sumar
Sector &
Subsector
Agricole
Agricole diverse
Nr. Referinta
435116
Locatie
Prahova
Pret
650.00 RON Pret Total
Telefon 1
0765.132.130
Telefon 2
N/A
Postat
Luni, 08 Iulie 2013
Website
Nespecificat

Este SIMPLU, BENEFIC si PROFITABIL sa produceti miere in curtea sau gradina proprie ! Este SIMPLU pentru ca nu trebuie experienta si utilaje impresionante (detalii mai jos). Este BENEFIC pentru ca veti consuma miere curata si copacii dvs. vor fi mai productivi. Este PROFITABIL pentru ca investitia initiala se poate recupera chiar din primul an. Cutia stupului a fost fabricata din lemn rasinos in 2013 si a fost tratata cu parafina pentru a mari durata de viata la peste 20 de ani. Cutia este sistem canadian si are avantaje evidente: -doua urdinisuri: unul jos, iar altul in capac ; -posibilitatea montarii caturilor suplimentare; -constructie compacta cu posibilitatea paletizarii; -posibilitatea hranirii externe fara a deranja albinele. PRODUCEREA MIERII : In principal sunt doua variante de lucru, care vor fi alese cel mai probabil in functie de comoditatea viitorului proprietar; daca acesta nu are timp mult sa se ocupe de stup va alege probabil prima varianta. a) miere la borcan: -primavara se adauga un cat mare (magazie cu rame 1/1) si se ridica toamna; -avantajul este ca nu este necesara interventia la stup cateva luni; -dezavantajul este ca mierea va fi amestecata in magazie; -se preseaza fagurii, mierea fiind colectata intr-un vas apoi pusa la borcane. b) miere in sectiuni: -se foloseste cat mic (magazie cu rame 1/2 decupate in forme diferite); -se consuma taind mici bucatele din acea sectiune si mestecand jumatate de ora; -mierea se poate recolta des, la doua saptamani sau lunar (in functie de baza melifera); -avantajul este producerea unei mieri selectionate. DOTAREA PENTRU 1-5 STUPI : -pereche manusi (10 ron); -masca (10 ron); -afumator (40 ron); -dalta apicola (10 ron); -presa (30 ron). CALCUL ORIENTATIV: -investitia initiala stup si unelte : 650 ron + 100 ron = 750 ron -productie miere in primul an : 30 Kg x 25 ron = 750 ron CONCLUZII: -este SIMPLU de produs miere in sistem propriu. -este BENEFIC pentru familia dvs. si pentru copacii din livada dvs. -este PROFITABIL pentru ca e posibil sa faceti profit din anul al 2-lea .

Cuvinte cheie: stupul , casei , producere , miere

Anunturi noi adaugate in „ Agricole diverse ” :

Vanzatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate. Portalul Aol. nu stocheaza informatii aditionale despre vanzator in afara de cele continute in anunt.

Cont firme
Nu ai un cont de firma? Inregistrare firme !
  Login firme
  Am uitat parola

Promovare rapida a siteului tau

Daca esti administratorul unui site nu ezita sa il adaugi in directorul web on line.

Expert contabil consultanta si expertiza fiscala

12° C

Noros
Vremea in bucuresti

Vremea meteo   
Anunturi Agricole   Alba   Arad   Arges   Bacau   Bihor   Bistrita Nasaud   Botosani   Brasov   Braila   Bucuresti   Buzau   Caras Severin   Calarasi   Cluj   Constanta   Covasna   Dambovita   Dolj   Galati   Giurgiu   Gorj   Harghita   Hunedoara   Ialomita   Iasi   Ilfov   Maramures   Mehedinti   Neamt   Mures   Olt   Prahova   Satu Mare   Salaj   Sibiu   Suceava   Teleorman   Timis   Tulcea   Valcea   Vaslui   Vrancea