Terra Nova de Vanzare

Publicat: Vineri, 22 Aprilie 2011
De p la ora 17:26

Veti gasi anuntul cu titlul : „ Terra nova de vanzare ” in sectorul „ Animale ” cu subsectorul „ Caini de vanzare ” cat si in judetul „ Brasov ”.


Publicitate Online

  Publicitate online gratuita
 
Sumar
Sector &
Subsector
Animale
Caini de vanzare
Nr. Referinta
243320
Locatie
Brasov
Telefon 1
0756.576.264 ( 1131 rezultate )
Telefon 2
N/A
Postat
Vineri, 22 Aprilie 2011
Website
Detalii

De Vanzare Terra Nova, catei rasa pura 100%, varsta de livrare 7-9 saptamani. Baietei si fetite deosebiti, vaccinati si deparazitati conform varstei,din parinti arbitrati, cu: °Microcip implantat pentru identificare; °Pasaport international; °Garantie post vanzare prin contract privind puritatea rasei; °Asigurare medicala; °Transport gratuit in unele orase din tara in conditii excelente de clima si igiena; Pentru preturi sau informatii privind modul de achizitie va asteptam sa ne vizitati pe paginile noastre de profil www.cateldDe Vanzare Terra Nova, catei rasa pura 100%, varsta de livrare 7-9 saptamani. Baietei si fetite deosebiti, vaccinati si deparazitati conform varstei,din parinti arbitrati, cu: °Microcip implantat pentru identificare; °Pasaport international; °Garantie post vanzare prin contract privind puritatea rasei; °Asigurare medicala; °Transport gratuit in unele orase din tara in conditii excelente de clima si igiena; Pentru preturi sau informatii privind modul de achizitie va asteptam sa ne vizitati pe paginile noastre de profil www.cateldevanzare.ro sau ne puteti contacta la tel: 0756576264 ; Va multumim.evanzare.ro sau ne puteti contacta la tel: 0756576264 ; Va multumim.

Cuvinte cheie: terra , nova , vanzare

Anunturi noi adaugate in „ Caini de vanzare ” :
Adaugat de puppyshop

Adresa: Str. Buna Ziua Nr. 3 Cluj Napoca, Jud. Cluj

Inscrisa pe
16 Februarie 2011
puppyshop

Firma de specialitate, cu experienta in vanzare catelusilor.Oferim spre vanzare caini de rasa pura, precum si orice fel de informatii despre catei.

 

Firme Agricultura - Animale de casa - Cluj , cluj napoca


Vanzatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate. Portalul Aol. nu stocheaza informatii aditionale despre vanzator in afara de cele continute in anunt.

Cont firme
Nu ai un cont de firma? Inregistrare firme !
  Login firme
  Am uitat parola

Promovare rapida a siteului tau

Daca esti administratorul unui site nu ezita sa il adaugi in directorul web on line.

Expert contabil consultanta si expertiza fiscala

18° C

Cer variabil
Vremea in bucuresti

Vremea meteo   
Ciobanesc Caucazian · Ciobanesc German · Ciobanesc de Berna · Labrador Retriever · Bichon Maltez · Dog Argentinian · Yorkshire Terrier · Bichon Havanez · Golden Retriever